Borító leleplezés - Susan Elizabeth Phillips: First Star I See Tonight

Egy ünnepelt középhátvéd és egy energikus detektív gabalyodik egymásba a közkedvelt szerző, Susan Elizabeth Phillips legújabb, szexis és pimasz, sportos románcában.



Várható megjelenés: 2016. augusztus 23.
amazon goodreads
A szerző honlapja
Piper Dove álma, hogy Chicago legjobb magánnyomozója legyen. Az első megbízatása? Követni Cooper Grahamet, a Chicago Star futballcsapat egykori hátvédjét. A probléma? Graham kiszúrta, és nagyon nem boldog. Ezért kell egy jó detektívnek egy B terv: "Az a helyzet... őrült nagy rajongód vagyok... nem a tébolyodott fajta, csak elszánt."

Piper hamarosan már Grahamnek dolgozik, bár nem testőrként, amire a férfinak nagy szüksége lenne, még ha nem is képes ezt bevallani. Helyette azért fogadja fel a nőt, hogy az új, exkluzív szórakozóhelyének alkalmazottait tartsa szemmel. Ám Coop élete veszélyben lehet és Piper mindenre elszánt, hogy megvédje, akár akarja a férfi, akár nem. (Leginkább nem.) S ha mindez nem volna elég, miközben egy sereg közel-keleti hercegnővel, egy pakisztáni cselédlány szabadság iránti vágyakozásával és egy beilleszkedési gondokkal küzdő tinédzserrel vesződik, még idősödő szomszédasszonya is egyre akaratosabban követeli, találja meg az elhunyt férjét.

És akkor ugye ott van Coop Graham, a legendás sportikon maga, aki mindig megkapja, amit szeretne. Még ha most épp arra a tüzes nyomozóra is feni a fogát, aki még a pokollal is szembenézne, hogy bizonyíthassa, van olyan csökönyös, mint a férfi.

Ebben a Chicago nyüzsgő utcáitól a csillogó vizű Biscayne-öböl szélfútta világítótornyáig tartó kalandban két, veszíteni képtelen ember teszi próbára önmagát és egymást, miközben felfedezik, mely dolgok a legfontosabbak.

Bizony, bizony, újabb kötettel bővül a nagyszerű Chicago Stars széria, amelynek kötetei sorrendben:
1. It Had to Be You - Csak Te kellesz! (Phoebe Somerville & Dan Calebow)
2. Heaven, Texas - Se veled, se nélküled (Gracie Snow & Bobby Tom Denton)
3. Nobody's Baby But Mine - Apafogó (Dr. Jane Darlington & Cal Bonner)
4. Dream a Little Dream - Álom, édes álom (Rachel Stone & Gabe Bonner)
5. This Heart of Mine - Törékeny szív (Molly Somerville & Kevin Tucker)
6. Match Me If You Can - Várom a párom (Annabelle Granger & Heath Champion)
7. Natural Born Charmer - Született csábító (Blue Bailey & Dean Robillard)
8. First Star I See Tonight (Piper Dove & Cooper Graham)
Érdekességképpen így nézett ki az írónő irodája miközben a regény szerkesztésén dolgozott: