Borító leleplezés - Cassia Leo: Anti-Romance

Cassia Leo, akit a Fekete doboz című könyv szerzőjeként ismerhetünk idehaza, hamarosan új és különleges, jelenkori romantikus történetet fog megjelentetni:



Várható megjelenés: 2016.
beleolvasó goodreads
A szerző honlapja
Laney Hillt meghúzták. Az ágyon. A futópadon. A BMW-je motorháztetején. És a főnöke íróasztalán. Aztán az ingyen klinikán rá kell döbbenni, hogy alaposan meg is szívatták, hisz gonorreája van. Az a mocskos disznó megfertőzte! S miközben épp kihajítani készül a rohadékot, az szakít vele, mondván bocsi, nős vagyok. Ráadásul a barátokkal töltött italozós estéje zavarba ejtően nyálas csókolózásba torkollik közte, és a legjobb barátja, George Bratton, között.

George agglegény, de két évvel ezelőtti szakításuk óta szüntelenül az exbarátnője után epekedik. Így amikor befut a nő Londonban rendezendő esküvőjének meghívója, az önpusztító hajlamú George, és a tripperből felépülő Laney megegyeznek, hogy egymás 'pluszegyfő'i lesznek. Hiszen jó kis ihlet lesz ez a lány anti-románc blogjához, no meg talán George-nak is segít a dolog végre túllépni az exén.

Egy ilyen klassz tervnél semmi sem sikerülhet félre, igaz?

Mit érdemes még tudni a könyvről?

♥ A borító egyben színező is.
♥ A szerző szerint ez nem románc, hanem viccesen kelekótya szerelmes történet.
♥ A főszereplők nem milliomosok, és nem is úgy néznek ki, mint a szupermodellek. Átlagos emberek, mint az olvasók.
♥ Az első fejezet alcíme: A romantika halott. (elolvasható itt)
♥ A sztori nem tipikus happy enddel zárul.
♥ A könyv önálló kötet.

Zenelista a regényhez: