Borító leleplezés - Mia Sheridan: Midnight Lily

Március 1-én jelenik meg angol nyelven Mia Sheridan nagy sikerű A szerelem csillagjegyében sorozatának legújabb darabja Midnight Lily címmel. A könyv önálló regény, amelyet a szűz horoszkópja (♍) ihletett. S nyugalom, a fülszöveg titokzatos utalása ellenére ez nem természetfeletti szerelmi történet, hanem az írónőtől megszokott jelenkori, new adult románc.



Várható megjelenés: 2016.03.01.
amazon goodreads
A szerző honlapja
Holden Scott a hivatásos futball feltörekvő csillaga. Legalább is az volt, mielőtt mindent elvesztett... vagy inkább, mielőtt eldobta magától az egészet. Mára munka nélkül maradt, kiesett a közönség kegyyeiből, s talán a józan esze is odalett. Így amikor egyik barátja felajánlja a coloradói vadonban elszigetelten álló kunyhóját - ezzel lehetőséget adva Holdennek, hogy mindentől távol rendbe tehesse az életét - nem utasíthatja vissza.

A legkevésbé arra számít, hogy az erdőben egy gyönyörű lányba fut - egy lányba, aki a hold fényénél tűnik elő, aki fehér selyem ruhát visel és aki nem hagy maga után egyetlen lábnyomot sem. Álom lenne, vagy csak tulajdon zavaros képzeletének szüleménye? Vagy valami egészen más?

A Midnight Lily (Éjféli liliom) egy borzongató szerelem története, amelyben két elveszett lélek nyúl egymás felé a sötétben. A gyógyulás, elfogadás és a szív megóvására teremtett világ meséje. Egy sztori arról, milyen elveszni, megtaláltatni és e két állapot között létezni.