Egy vízió és egy ködös talán

Igyekszem nem azt részletezni, mennyire irigykedek az RT Book Reviews Magazine legújabb munkatársára. Helyette inkább koncentráljunk arra, hogy e szerencsés hölgyemény a napokban több írónővel is találkozhatott, köztük J.R. Warddal.
A szerzői konferencia "No Holds Barred" elnevezésű beszélgetésében sok egyéb mellett szóba került a FTT folytatása is természetesen. A cikk amellett, hogy beavat minket, a vámpírok szabadszájúsága minden bizonnyal megálmodójuktól ered, két SPOILER morzsácskáról ad hírt.
  • Wardnak volt egy látomása, amelyben Layla újszülött gyermekét átadja Blaynek, miközben Qhuinn az ajtóban áll, mert kirekesztve érzi magát, mígnem Layla a kezét nyújtja felé.
  • Többeket érdekelt, hogy lehet-e kapcsolat a két, sötétkék körvonalú, jegesen ragyogó szemű szereplője között. Az írónő úgy fogalmazott, hogy nem lenne korrekt azt állítani, hogy nem egy szűkös génállomány eredménye a hasonlóság. Tehát, reménykedhetünk, hogy Muhrder és A fiú története című novellában megismert Michael közötti hasonlóság nem csupán a véletlen műve.
Wookiesgirl1 youtube oldalán betekinthetünk a jó hangulatú csevejbe: